top of page

Hagleskyting er enkelt og morsomt, men utrolig mere vrient og frustrerende om en ikke får det til. Vi hjelper deg til å bli en bedre skytter!

Bommer du mye??

Det kan jeg endre på !

 

Jeg har vært aktiv konkurranseskytter i mange år. Deltatt i dusinvis av NM og div landskamper og har mange medaljer og titler fra både NM, FM og div landskamper . Har også deltatt i StarShot som gikk på tv for en del år tilbake. Dette har gitt meg mye erfaring som jeg vet hvordan jeg kan videre formidle til deg som skytter. Har lang erfaring fra næringslivet med lederutvikling så det pedagogiske er også på plass.

Hvor ofte har jeg ikke hørt på leirduebanen at folk står langt bak og sender ut den ene meldingen etter den andre at ; du skyter bak , du skyter under/ over osv. Det er noe mange kan se, MEN få kan fortelle deg hvorfor du gjør feil og hva du må gjøre for at du skal treffe. Om nødvendig bruker vi video for å hjelpe deg til å bli en bedre skytter. Og vi garanter at du blir en bedre skytter!

Du får stå i fred og ro på vår egen leirduebane i de dype skoger og få muligheten til å trene på alle mulige skuddsituasjoner med topp erfaren instruktør.

"Når muligheten for å få en tiur i bakken er  tilstede er det gått å vite at du  faktisk treffer 

 

Bruk noen timer med en instruktør og legg igjen minimum 20 runder på en leirduebane, så øker du treff prosenten under jakta med det mange dobbelte!

 

Etter å ha avsluttet med å treffe 25 av 25 mulige lerduer i finalen, endte han på en sterk tiendeplass. Dermed ble han best av de lokale skytterne  under NM med 121 av 125 mulige treff.

 

Faksimale Østlandetsblad

bottom of page