top of page

Noen av våre fornøyde kunder

Tusen takk for en superfin førstereis jakt helg med deg.

Vi syns det var veldig spennende, lærerikt og koselig.

Kan virkelig anbefale både Steinar og Spellplassen!

Vi hadde en strålende helg og lærte mye. Det var veldig fint å kunne ha med vår egen hund og å lære enda mer om samspillet med henne i jaktsituasjonen.

Ellen Vrålstad

Our stay with Steinar and Tøri left us only good memories. All was perfect. The cabin was comfortable. The food was delicious. The hunting area has kept all its promises, there were a lot of birds. Steinar is a experienced guide who helped us shoot our capercaillie. Thank you for everything.

Ingrid and Roland Tock 

Belgium

.

Ellev vrålstad.jpeg
241677781_540598980332205_5037786455540539433_n (002).jpg

 

 

 

 

Her finner både hund og jeger seg til rette. Her kan du trykt levere din hund i pensjon når du skal på ferie. Og har du ønske om å treffe mere på jakta finner du ekspertisen her. Et unikt opplegg med meget dyktig instruktør som gjør deg til en bedre skytter. Anbefales på det varmeste.

Jeger hilsen fra Tor Gunnar Brandshaug og Zorro.

 

 

 

 

 

Glimrende "hundehotell" i Elverums dype skoger og perfekt med skytebane midt i skogen med god veiledning av dyktig instruktør.Når hund og jeger blir tatt vare på blir det også resultater i jakta. Jeg kan anbefale Spellplassen på det varmeste.

Hilsen Kalle og Gibbo.

 

 

 

 

 

 

 

Etter å ha drevet jakt og skyting siden jeg var 12 år gammel har jeg lært en ting, – det hjelper ikke at hagla kosterti tusenvis av kroner hvis man ikke trener og får instruksjon av kyndig instruktør! På Spellplassen får du instruksjon som sier hvorfor du skyter bak,over eller under, at jeg bommet så jeg selv. Jakt gleden blir større når treffprossenten går opp.

Med hilsenJo og Troy

bottom of page