(Foto: Egill J. Danielsen)

Det siste tiåret har hjorten vandret østover i betydelig større antall enn før.

Mange forbinder hjort med kyststrøkene. Det er i alle fall ikke det første man tenker på når man snakker om Østerdalen. Nå er dette i ferd med å endre seg. Aldri før har det blitt observert og felt så mange hjort i Østerdalen.

– For 10-12 år siden ble det ansett som en kuriositet, mens nå i dag ser vi jo mer hjort enn elg, sier Asgeir Murvold, fungerende leder for grunneierforeningen i Stor-Elvdal ifølge njff.no.

                                                                 Faksimale fra Hjorteportalen

Hjort på vandring.jpg
Bli med på hjortejakt

Opplev 3 forskjellige jakt former på 2-3 dagers dager! 

Sammen med guidene legger vi en plan hvordan jakten skal gjennomføres.

Smygjakt;

Å smygende rundt i terrenget etter hjorten, er kanskje den mest krevende og mest spennende jaktformen. Her kan du gå sammen våre kjente guider eller prøve deg på egenhånd.

Driv jakt med hund;

Vi setter deg ut på post der vi tror hjorten kommer . Slipper en av våre losende hunder å jakta er i gang.

Posterings jakt;

Det er mange jordbruks arealer som hjorten benytter seg av på kvelden /natten.  Vi vet hvor hjorten trekker på kveldene så her for du kanskje de største mulighetene.

Området vi jakter ligger i Tolga kommune i Østerdalen. Et lettgått terreng som har stor tetthet med hjort. Vi er veldig stolte av å kunne presenter dette produktet. Store forekomster av rådyr finnes også området noe vi fikk oppleve når vi var der høsten 20. Ønsker du å skyte rådyr under oppholdet er det mulighet for det også.

Boende;

Vi tilbyr flere alternativer for overnatting. Sjarmerende setrer og hytter som ligger i tilknytning til jakt området og boende på en gård med all inclusive.

17929329391621596.jpg
17932543102574471.jpg

Bilder fra et av våre vilt kameraer

Hus tolga 1.CR2
Hus tolga med elva.CR2